Παγάκια σε σακούλες

210 7777 501 - 210 7777 633
eteria

Εταιρία

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η Blue Ice δραστηριοποιείται από το 2003 αποκλειστικά στην παραγωγή και διανομή πάγου συσκευασμένου σε σακούλες, εξυπηρετώντας τόσο επαγγελματίες όσο και ιδιώτες. Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην περιοχή των Αμπελοκήπων και του Κολωνού . Παράγει προϊόντα πάγου με τα αυστηρότερα πρότυπα διασφάλισης ποιότητας και είναι μία από τις λίγες εταιρίες στον χώρο με πιστοποίηση HACCP ISO 22000:2005. Η διανομή γίνεται με ιδιόκτητα φορτηγά ψυγεία που διασφαλίζουν την άριστη ποιότητα των προϊόντων εξυπηρετώντας όλες τις περιοχές της Αττικής

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Σκοπός της Blue Ice είναι να παρέχει υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες και προϊόντα με ποιότητα, συνέπεια, αξιοπιστία και ευθύνη απέναντι στον πελάτη. Έχοντας ως γνώμονα τις ανάγκες των πελατών μας , η άριστη εξυπηρέτηση αποτελεί για εμάς βασική προτεραιότητα. Η εταιρία λειτουργεί καθημερινά και τις αργίες από το πρωί μέχρι το βράδυ με ξεχωριστό δρομολόγιο διανομής ανά περιοχή, ικανοποιώντας σε μέγιστο βαθμό τις ανάγκες των πελατών μας. Η Blue Ice , έχοντας αντιληφθεί πλήρως τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες της χώρας και των συνανθρώπων μας, φροντίζει να παρέχει τα προϊόντα της σε ανταγωνιστικές τιμές .

ΑΞΙΕΣ

ΟΙ εταιρικές αξίες της Blue Ice, αποτελούν ένα από τα βασικά κλειδιά της επιτυχίας μας, διότι καθορίζουν την εταιρική μας κουλτούρα και διαμορφώνουν την συμπεριφορά μας απέναντι στους συναδέλφους, πελάτες και στους λοιπούς συνεργάτες.

  • Ειλικρίνεια

Είναι ο πρωταρχικός παράγοντας στη σχέση με τον πελάτη και αποτελεί σημαντικό σημείο για την επίτευξη άριστων συνεργασιών που αντέχουν στο χρόνο.

  • Ποιότητα/ έγκαιρη παράδοση

Η ποιότητα των προϊόντων , το εξειδικευμένο προσωπικό αλλά και η παράδοση των προϊόντων στην ώρα τους, αποτελούν αναπόσπαστα κομμάτι της εταιρικής κουλτούρας.

  • Συνέπεια

Η συνέπεια και ο σεβασμός απέναντι στον πελάτη, αποτελούν για τη Blue Ice το Α και το Ω στην λειτουργία της. Στόχος είναι οι πελάτες να παραμένουν ικανοποιημένοι και να χτίζονται αμοιβαία επωφελείς συνεργασίες.

  • Δημιουργία

Θέτουμε ψηλά standards μέσα από το πάθος για εξέλιξη και ποιότητα. Στην Blue Ice αγαπάμε αυτό που κάνουμε.